even een kort berichtje
Door: lizet
Blijf op de hoogte en volg lizet
16 September 2008 | Suriname, Paramaribo
even een heel kort berichtje van mij! en op mn verjaardag nog wel!
ik ben hier alweer 2 weken en het is echt heerlijk hier weer te zijn! Tis net alsof ik maar heel kort weg ben geweest! heb mn draai weer gevonden en vind het leuk om weer bij zus & zo te werken!
vandaag ben ik jarig maar ga het niet zo erg vieren verder want ik moet ook werken vanavond en ik had niet zon zin in een groot feest! maar er werd net wel heerlijk taart bezorgt!! ( dankjewel chris, suus en debora!!!) en heb al mooie oorbellen van daphne & bryan gehad! dus ben toch wel n beetje jarig!
ik vermaak me heel erg goed, ben alweer begonnen met sporten met fen. Afgelopen weekend naar Republiek geweest, en verder gewoon lekker met mensen afspreken enzo. Ik verveel me geen moment!
Nnog even mn adres voor verlate verjaardagskaartjes:
Prins Hendrikstraat 37, Paramaribo
Bart:
Nou ..uh... Heppie Beurzdee dan maar ! Proost.. -
16 September 2008 - 17:42
Marijke En Pe:
Ook nog even op deze manier !!! VAN HARTE GEFELICITEERD !!!
XXXXXX Mama, Pe en knuffels van de hondjes !!! -
16 September 2008 - 17:48
Marijke En Pe:
Ook nog even op deze manier !!! VAN HARTE GEFELICITEERD !!!
XXXXXX Mama, Pe en knuffels van de hondjes !!! -
16 September 2008 - 19:54
Hans, Lies En Kids:
He Lizet,
Ook langs deze weg nog van harte gefeliciteerd namens allemaal in IJmuiden! -
16 September 2008 - 20:55
Quirina:
Heej Lizet,
Van harte gefeliciteerd met je birthday!
Een fijne dag toegewenst!
ennuh, groetjes aan fenn!
liefs Quirina -
17 September 2008 - 07:00
Marleen:
Lieve Lies,
Ik ben blij dat je je toch nog een beetje jarig hebt gevoeld. Als je terug bent vieren we het groots met de meiden!! Ik heb iig aan je gedacht en op je geproost met een Martini! Leuk dat ik nu je adres heb!
Ga vanmiddag huisje kijken met Thijs in Haarlem! Hou je op de hoogte! Dikke kus Mar! -
17 September 2008 - 17:19
Charlotte:
Hee mazzelpik!!
Zit je weer lekker in Suriname??
Ik ben maar een beetje jaloers.
Heel veel plezier...
-xx- Charlotte
(huisgenoot van Chris en Suus vorig jaar) -
18 September 2008 - 08:05
Thijs Mulder:
Lizet, veel plezier daar en leuk voor je dat je er weer zit. Cheers op je verjaardag!
thijs