liezje heeft weer wat ....
Door: lizet
Blijf op de hoogte en volg lizet
20 November 2008 | Suriname, Paramaribo
tja ik zeg altijd geen bericht is goed bericht... en daarom dus nu zo snel na mijn vorige bericht alweer een nieuwe...
dit keer dus minder goed nieuws.. Ik ben vorige week woensdag aangereden door een truck.. kirsten was jarig en ik had lekker eten gekocht enzo, en ging nog eventjes een bak vorm halen voor onze Oreo-cake... Op de terugweg ben ik dus aangereden, ik weet niet eens precies meer hoe het gegaan is. Ik weet wel nog dat ik op straat lag en dat er iemand een kussen onder mn hoofd heeft gelegd en dat er heel veel mensen stonden te kijken. Daphne reed net langs en schrok toen ze zag dat ik het was, maar voor mij was dat wel een gelukje. Ze is gelijk mee gegaan met de ambulance die volgens haar flink door paramaribo heeft gescheurd maar waar ik niks meer van weet.
In het ziekenhuis is een scan van mn hoofd gemaakt en gelukkig had ik geen hersenbloeding. Wel veel hoofdpijn, een bloedneus en daarna ook nog bloed overgegeven. Die nacht ben ik in het ziekenhuis gebleven, weliswaar op de gang want er waren geen kamers vrij. Maar dat viel allemaal wel mee. Verder nog een lekker prik in mn bil gehad waar nu een hele grote blauwe plek zit.. Smorgens kwamen ze me vertellen dat ze mn infuus eruit zouden halen en dat ik naar huis mocht. Omdat ik toch alleen maar moest rusten was het niet zodig om daarvoor in het ziekenhuis te blijven.
Ook fenneriek en kirsten waren woensdagavond al snel in het ziekenhuis, ik was nog een beetje warrig maar verder gelukkig wel helder. Ik heb dus uiteindelijk een scheurtje in mn schedel achter mn rechteroor, en een hersenschudding. Verder heb ik door de klap ook last van mn oor, ik hoor mezelf een beetje dubbel zeg maar.
Het is ondertussen alweer een week geleden en ik heb eigenlijk alleen maar thuis geweest, geslapen, op de bank gelegen enz.. Verder is er wel veel bezoek geweest en zorgen tim en kirsten ook goed voor me!
Maandag ben ik nog even in het ziekenhuis geweest, en ik moet 2 weken rusten en daarna rustig aan weer gaan werken. Vandaag is eigenlijk de eerste dag dat ik weer eventjes op straat ben. Eventjes bij zus mn mailtjes checken en hier een berichtje plaatsen.
Tja ook in Suriname kan niet altijd alles goed gaan.. vorig jaar rond dezelfde tijd een inbraak en dit jaar een aanrijding.. Maar wat wel weer blijkt is dat het ontzettend fijn is om zoveel lieve mensen om je heen te hebben.
Ik hoop dat het een beetje een compleet verhaal is geworden, want ik heb het heel snel getypt. Maar ik wilde toch iedereen eventjes op de hoogte stellen.
Ik ga nu lekker naar huis weer verder rusten en relaxen, ik hou jullie op de hoogte! Niet teveel zorgen maken want ik voel me vandaag echt wat beter, veel minder hoofdpijn en ik krijg ook langzaam wat meer energie. Maar ik zal het rustig aan doen!
tot snel!!
dikke kus!
20 November 2008 - 18:52
Marijke:
Tja......inderdaad Liesje heeft weer wat !!!
Gelukkig is het allemaal goed afgelopen, en......... met die blauwe plek komt het ook wel weer goed !!!
Meissie hou je taai en rustig aan hoor, liefs mama en Pe -
20 November 2008 - 19:02
Ilse:
Au! Lies! Dat klinkt echt niet goed! Hoe er gis een scheurtje in je schedel?
Gelukkig wordt je goed verzorgd! Geniet daar dan nog maar even van!
xx Ilse -
20 November 2008 - 19:11
Suus:
he getver liz!!
Schrok wel even van je berichtje!! Gelukkig gaat alles alweer beter met je.. En hoe gaat dat dan met dat scheurtje in je schedel? Dat heelt vanzelf weer??
Nou heel veel beterschap en hoop dat je snel weer van je hoofdpijn af bent!!
Dikke kus! -
20 November 2008 - 19:21
Linda:
Gatsie lies! heavy story zeg... gelukkig gaat het nu beter met je... Sterkte nog ffies met laatste herstel! Hoop dat je snel weer de oude bent!
Kus lin -
20 November 2008 - 20:04
Jettie:
Hey Lizet,
wat een toestand! doe maar ff lekker rustig aan. Sterkte! Groetjes! -
20 November 2008 - 20:08
Hans:
Hoi Lizet;
Als je door schade en schande wijzer wordt zit het met jou wel goed. Van de week het hele verhaal al van Pé gehoord en dat was best effe schrikken. Hou je voorlopig aan de verplichte rust en let goed op jezelf.
Groetjes en beterschap van Hans, Liesbeth, Chris & Sanne. En Lola natuurlijk.... -
20 November 2008 - 23:28
Tamara:
jemie lies!
maar gelukkig ben jij niet voor 1 truck te vangen! ik ben blij om te horen dat het toch naar omstandigheden goed is afgelopen! :)
dikke knuffel!
Tam -
21 November 2008 - 13:01
Anouk:
Jeetje Lizet, dat is wel even schrikken! Goed om te lezen dat het ook alweer een stuk beter met je gaat! Beterschap en rust maar goed uit zodat je straks weer helemaal de oude bent!
Ciao xx -
21 November 2008 - 18:34
Sabine:
Meis wat erg! Ik denk ff lezen hoe het met Liez gaat, maar dus niet zo goed als gehoopt!
Nou meissie sterkte!
Liefs Sabine -
24 November 2008 - 16:32
Jacobien:
Woh daar schrik ik wel even van! Gelukkig gaat het alweer wat beter met je. Inderdaad maar even rustig doen, dan komt het vast helemaal goed. Je wordt ook geboren met een groot gat in je schedel dus ik denk dat je dit scheurtje wel kan fixen :), sterkte met rustig aan doen want ik hoor al dat je dat lastig vind. Kus -
30 November 2008 - 18:43
Suus En CHris:
Hi Lies...Jeetje hee, lees nu net je verhaal pas!!!! Damn hee, nou gelukkig ben je er 'goed'vanaf gekomen! Doe lekker rustig aan en hopelijk heb je er niet zo lang meer last van!! Hoe is het verder daar in Suri? alles nog naar je zin? Hier gaat alles zn gangetje. Vind t hier wel veel te koud haha, doe mij dan toch maar het Suri weer!:)
DIkke kus en beterschap meis! Waar mogen de kaartjes heen? oude adres nog?
(k)