even een update van mijn leven hierzo!
Door: lizet
Blijf op de hoogte en volg lizet
09 November 2008 | Suriname, Paramaribo
het is alweer eventjes geleden dat ik wat schreef! maar zoals jullie vast niet anders hadden verwacht heb ik het weer eens druk en de tijd gaat snel.. dus dan schiet een update erbij in!
per 1 oktober ben ik begonnen met mijn nieuwe baan maar ik werkte ook nog een beetje in het eetcafe en moest in guesthouse Twenty4 nog helemaal ingewerkt worden.. ondertussen weet ik mn weg aardig te vinden, en ben ik dan echt in mn nieuwe functie gestapt. Er zijn een hoop dingen die moeten gebeuren en dat is een hele uitdaging, het is druk en ik moet er nog wel een beetje inkomen maar ik heb wel wel erg zin in, en het is ontzettend afwisselend. Daarnaast is het team van Zus & zo en Twenty4 gewoon heel erg leuk, zo erg zelfs dat we vaak roepen dat we buiten zus geen sociaal leven meer hebben!
Ik woon nu ook met twee collegas samen! Tim en kirsten! Supergezellig met zn drietjes! Jammer genoeg gaat tim eind van de maand naar nederland. En vanaf 1 december gaan Kirsten en ik ook verhuizen. We hebben een leuke beneden woning gevonden, niet al te ver van het centrum, leuk, netjes, rustige buurt, goed geveiligd en een hele lieve bovenbuurvrouw!
Ik werk veel op het moment maar ook daarnaast ben ik nog wel actief... alhoewel het sporten er wat bij ingeschoten is en ik daar uiteindelijk maar helemaal mee gestopt ben! Maar goed, er zijn nog genoeg andere leuke dingen zoals lekker stappen natuurlijk, verjaardagen, filmpjes kijken, evenementen bij Zus & zo, of gewoon gezellig thee-leuten met tim en kirsten haha!
Twee weken terug zijn we met het hele team van Zus naar Gusterie geweest. Een van onze touroperators organiseerde een party tour en nodigde ons hele team uit om het feest een extra boost te geven! Nadat het eetcafe team klaar was met werken ( zo rond half 12) zijn we met zn allen de bus in gegaan en naar gusterie gereden, ongeveer 2 uur rijden van de stad. In dus bus was het al dolle pret, net een schoolreisje. Daar aangekomen hebben we onze hangmatten geinstalleerd en zijn we gaan feesten. Veel party-gangers waren echter al uitgefeest maar wij hebben doorgefeest tot het licht werd! natuurlijk zijn we nog even gaan zwemmen en daarna eventjes gaan slapen! Zondag hebben we lekker gezwommen en gerelaxed, en savonds weer terug naar de stad. We hebben zo ontzettend veel lol gehad met zn allen! echt een uitje dat iedereen nog lang bij zal blijven en er wordt nu al gesproken over vervolg-feestjes!
Verder had ik ook nog wel wat dingen te regelen voor mijn verblijf hier maar dat schiet nu wel aardig op. Ik ben bezig met mn verblijfsvergunning omdat alle visumregelingen voor langer verblijf zijn veranderd! viel even tegen, maar komt allemaal wel goed. En we waren dus ook nog op huizen jacht, maar dat is nu ook voor elkaar. Verder heb ik ook mn ticket geboekt voor december, ik vlieg 23 december en kom dan 24e aan. Op 13 januari vlieg ik weer terug hierheen.
Goed lieve mensen, ik ga er weer vandoor! Het is zaterdagavond dus we zullen eens even kijken wat het wordt vanavond!
dikke kus en knuffel voor iedereen!
08 November 2008 - 23:35
Tamara:
super leuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt!
liefs! -
09 November 2008 - 07:43
Jacobien:
fijn dat het goed met je gaat lies! we moeten wel even snel elkaar zien in de 4 dagen overlap dat we in nederland zijn, hopelijk lukt dat ;) veel plezier weer! -
09 November 2008 - 14:50
Nana:
Hai Liesje!
Klinkt weer leuk allemaal, goedzo! Ook fijn dat alles nu geregeld is met woning en visum enzo! Ik ben in Leeuwarden, beetje ziekjes, maar moet bezig met scriptie en baan zoeken enzo...
Hoop je te zien in december!
Dikke Kus! -
09 November 2008 - 19:50
Chantal:
Heej girl!
dat klinkt weer allemaal super. De gusterie? is dat iets nieuws wat lijkt op overbridge? zo klinkt het beetje :)
Geniet ervan daar!
xx -
11 November 2008 - 18:19
Jettie:
hey Lizet,
Hartstikke leuk! dus druk druk druk. Met mij is het ook goed, ik heb inmiddels werk gevonden bij ING en heb het er naar mijn zin. Veel plezier daar! Groetjes!! -
12 November 2008 - 11:42
Jacolien:
Hey,
Leuk man dat het zo bevalt daar! Wil je de groeten aan Kirsten doen? Was tegelijk met haar op stage en hoorde al dat ze weer terug was, gezellig hoor!! Nou geniet ervan... xxx