Nieuw Adres!
Door: lizet
Blijf op de hoogte en volg lizet
10 December 2007 | Suriname, Paramaribo
Het is alweer december!!! de feestmaand!! Sinterklaas is geweest en ik heb (zwarte) piet gespeelt! ik zet zwarte tussen haakjes omdat we niet gesminkt waren... Sinterklaas wordt hier eigenlijk gevierd als kinderdag.. en sinterklaas is minder belangrijk dan in nederland. Fenneriek werd al een paar maanden terug gevraagd of we sinterklaas en zwarte piet wilden spelen! Naturlijk wilden we dat, altijd gezellig en leuk om hier mee te maken! Dus vorige week zondag werd Christian aangekleed als sinterklaas en Fen, Suus en ik als pieterbazen! Daarna op naar 's Lands Hospitaal! Daar hebben we de kinderafdeling bezocht, snoepjes en balonnen uitgedeelt! Was mooi om te doen voor zieke kinderen.. sommigen waren echt heel ziek, anderen liepen gezellig met ons mee over de gangen. Natuurlijk waren er ook bange kinderen haha!
Daarna was er een viering voor de kinderen van de medewerkers van het ziekenhuis! We werden belaagd door een grote groep kids! Daarna hebben we liedjes met ze gezongen en kadootjes uitgedeelt. En ook nog gedanst en de bras-band! Het was nogal een chaos, erg warm en vermoeiend maar toch een geslaagde dag!
Verder gaat het zn gangetje, mn nieuwe werkzaamheden bevallen goed! Vorige week naar ' de beurs' geweest, soort van huishoudbeurs, en dit weekend naar het filmfestival geweest. Het stappen is wat minder geworden de laatste tijd maar ik heb het nog steeds naar mn zin!
Mn ticket is nu eindelijk definitief omgeboekt naar 30 maart (aankomst 31 maart) en morgen ga ik mn vakantie boeken!!! in Januari ga ik met fen een week naar Aruba en 3 dagen curacao!!! Heerlijk!!
maar wat ik eigenlijk wilde mededelen in deze weblog is dat we gaan verhuizen! na de inbraak voelde ik me niet echt veilig meer in het huis.. En hebben we besloten te verhuizen. We gaan verhuizen naar het oude huis van Harry, Joost, Ruud en Fleur! Zij hebben daar een paar maanden gewoond en we trokken toen veel met hun op. Het is twee straten van ons oude huis verwijderd en we wisten dat het leegstaat! Dus zijn we gaan informeren, we gaan er eerst met zn tween wonen (fen en ik) Maar we gaan op zoek naar huisgenoten!
Dus bij deze direct even een oproepje! Wij hebben namelijk 1 kamer, geschikt voor 2 personen (maar 1 persoon kan ook) beschikbaar!
Het een leuke houten bovenwoning met eigen opgang. Grote woonkamer en keuken, aparte douche en toilet, en twee balkons. Inclusief wasservice (door de onderbuurvrouw). En dit alles voor een hele goede prijs!!! (veel goedkoper dan via stagebureaus oid)
Ben je op zoek naar woonruimte in paramaribo of wil je meer weten? Stuur me dan een mailtje (lizet_van_velzen@hotmail.com) of laat hier een reactie achter!
Verder zitten de kerstdagen en oudjaar en aan te komen!! Ik ben benieuwd wat dat gaat brengen!! Natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden!
Natuurlijk wil ik iedereen hele gezellige kerstdagen, een mooi feest met oudjaar en het allerbeste toewensen in 2008!
Heel veel liefs en kusjes van liez!
owja en dan mn nieuwe adres nog natuurlijk!
Rode Kruislaan 32
Paramaribo!
ps als je al een kaartje naar mn oude adres hebt gestuurd laat dan dan even weten dan weet ik wat ik nog kan verwachten!
10 December 2007 - 21:56
Tamara:
nu al jouw kertwens????
je bent de eerste!;) goed dat je gaat verhuizen en ook leuk, geniet er van tot maart! dikke knuffel! -
10 December 2007 - 22:30
"Ome" Hans:
Ha, die Witte Piet;
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Leuk om te lezen over je Pietenavontuur, kun je voortaan ook 'stafmedewerker' op je CV schrijven. Ik zal je blog van de week weer effe printen en aan oma geven, want die volgt je zo op de voet. Langs deze weg ook alvast fijne feestdagen gewenst van
Hans, Liesbeth, Chris, Sanne & Lola. -
11 December 2007 - 17:29
Jacobien:
Hee Lies,
Wat grappig dat nu juist jullie witten, zwarte pieten waren haha, klinkt echt superleuk. En gefeliciteerd met je nieuwe huis, lekker zeg!
Jij ook fijne feestdagen! Kus -
11 December 2007 - 19:38
Marijke:
Hoi lieve Lies
Hangen de lampjes al? Ik heb net de kerstboom gezet, ben heel benieuwd waar jou lampjes volgend jaar hangen !!!
Liefs Pe, mama en de hondjes xxxxxxxxxx
P.S.Is de kerstkaart er al? -
12 December 2007 - 12:14
Shane:
Hey meis, leuk om je verhalen te lezen! Je bent nederland gewoon al weer voor een lange tijd ontvlucht! Lekker joh, ben jaloers ;) Ik mis thailand... zucht...
Heeel veel plezier daarzo een jij ook fijne feestdagen toegewenst!
kus