Eerste paar dagen! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van lizet velzen - WaarBenJij.nu Eerste paar dagen! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van lizet velzen - WaarBenJij.nu

Eerste paar dagen!

Door: Lizet

Blijf op de hoogte en volg lizet

15 Augustus 2007 | Suriname, Paramaribo

Hallo allemaal!!!

Hier even een berichtje vanuit Paramaribo!
Ik ben goed aangekomen na een vlucht in een nogal leeg vliegtuig, en direct al veel contacten en een aanzoek in het vliegtuig! Leuke vlucht gehad!
Vanaf het vliegveld naar Twenty4 gegaan en daar even met Bryan mn stagebegeleider gekletst. GIster naar Zus en Zo gegaan en even wat rondgekeken en het over de stage gehad. het is een leuk en divers bedrijf. Ik mag eerst nog even lekker rustig aan doen... even acclimatiseren en de stad verkennen. Vrijdag hebben we een evenement dus daar dan ik wel even helpen. Maandag begin ik echt. IK ga in de keuken werken (ja haha alweer!) en verder in het guesthouse en de giftshop. En daarnaast nog helpen orginseren met een evenement rondom Politiek Cafe.
Gister beetje de stad verkent en op zoek gegaan naar woonruimte. Vanmiddag ga ik met fenneriek naar een huisje kijken op de IDsingastraat. Ben heel benieuwd en als het wat is dan ga ik daar samen met Fenneriek en Debora (die komt oer 2 weken) wonen.
Het gaat heel goed hier, en ik heb er alle vertrouwen in dat het weer een paar mooie maanden gaan worden. Ik had de hele tijd nog een beetje raar gevoel over mn vertrek en dat ik weer een tijd weg zou gaan. Maar tijdens de vlucht begon het doro te dringen en kreeg ik er steeds meer zin in!

Als laatste nog even mn SUrinaamse nummer:
00597 8931810
Hierop ben ik te bereiken, mn nederlandse nummer doet het ook wel maar gebruik ik weinig.

IK zal proberen snel wel iets te laten horen en fotos te plaatsen!!!

Kus!

• 15 Augustus 2007 - 14:45

Ilse:

Een nogal leeg vliegtuig?! Wie wil er nu niet naar Suriname...
    Hoop dat het wat is geworden met het huisje! Veel succes morgen met je 1e stagedag! Ik ga vanavond Utrecht onveilig maken ;)

Kus

• 15 Augustus 2007 - 15:06

Merel:

Hey Lizet!

Super leuk!!! Ik ga in november naar de caribische eilanden! Zitten we bij elkaar in de buurt ;) Raar he weer zo lang weg, hoe lang moet je nu? Ik straks 10 maanden, is wel wat anders dan Thailand...
    Geniet ervan en ik ga je verhalan volgen!

Liefs Merel

• 15 Augustus 2007 - 15:59

Marijke:

Hoi, Lies
    Fijn om te horen dat het goed gaat !!!Een aanzoek ??? Ben benieuwd !!! HAHA
    Liefs mama en Pe

• 15 Augustus 2007 - 16:29

Erik:

wat was je antwoord op het aanzoek eigenlijk??
    veel plezier en stagese daar..

• 16 Augustus 2007 - 02:12

Tamara:

hey liesje!
    fijn dat je een goede vlucht hebt gehad! :D. Nu ben je weer aan mijn knat van de oceaan! hahaha. ik heb gisteren mijn padi duikbrevet gehaald op 1 van de mooiste duikparadijzen ter wereld! (islas de bahia, honduras) en morgen reizen we door naar Niqueragua. waar we ws gaan vulkaan surfen!!!! jippie!!! nou lieverd ik ga je verhalen weer lezen. pas goed op jezelf! en ook ik ben uiteraard nu wel nieuwsgierig naar dat aanzoek! :P dikke kus
    tamara

• 16 Augustus 2007 - 18:44

Jacolien:

Hey,

Leuk om te horen dat et goed gaat!! Van idsingastr fietste ik altijd doorheen naar mn stage:) is wel eindje fietsen van je stage, maar wel leuke straat. Gaat fenneriek niet meer naar overbridge dan? nou succesos... xxx

• 16 Augustus 2007 - 19:25

Jettie:

hey Lizet, hartstikke leuk dat je er zin in hebt enzo. ik hoop dat je een leuke tijd tegemoet gaat!! Veel succes en groetjes!!

• 17 Augustus 2007 - 11:58

Angelique:

Hey lizet,

Leuk om te lezen dat je er alweer vandoor bent ben om eerlijk te zijn enorm jaloers, maar helaas ben nu echt afgestudeerd, dus onder het mom studiereis gaat nu niet meer lukken ;-)

Ik typ dit overigens vanuit egypte waar we een super rondreis hebben gedaan dus heb niks te klagen hoor.

Ik wens je veel plezier en ik hou je berichtjes in de gaten.

Groetjes Angelique

• 19 Augustus 2007 - 11:02

Anouk:

haha je blonde haar viel dus meteen goed in de smaak daar! Straks komt onze voorspelling nog uit en blijf je echt in Suriname wonen!
    He en lekker dat je even een weekje rustig aan mocht doen! En nu maar hopen dat je snel een fijn huisje hebt daar!
    Succes met je eerste echte stageweek in Suriname!

Kus

• 20 Augustus 2007 - 11:04

Marleen:

Haaai lieve meis!!
    Wat fijn dat je goed bent aangekomen! De stage lijkt me erg leuk zoals je het vertelt. Lekker gevarieerd werk en relax! Past helemaal bij de cultuur daar! Heerlijk! Nog super bedankt voor je Thailand Boekwerk! En de Tapas droom ik nog steeds over! Hahha! Tot je volgende bericht! Dikke kus!