Vertrek! - Reisverslag uit Medemblik, Nederland van lizet velzen - WaarBenJij.nu Vertrek! - Reisverslag uit Medemblik, Nederland van lizet velzen - WaarBenJij.nu

Vertrek!

Door: Lizet

Blijf op de hoogte en volg lizet

25 Augustus 2006 | Nederland, Medemblik

Hallo Allemaal!

Vanmiddag vertrek ik dan eindelijk echt naar Thailand! Om half 5 richting London en daarvandaan vanavond naar Bangkok. Ik kom morgen om 15.15 in bangkok aan, nederlandse tijd is dat dus 10.15. Tijdsverschil van 5 uur dus.

Deze weblog heb ik gemaakt om iedereen op de hoogte te houden van mijn belevenissen. Natuurlijk wil ik ook graag weten wat er bij jullie gaande is, mailen, hyves, smsen en via deze weblog is allemaal heel welkom!

Ik heb er zin in, hoewel het nog steeds een beetje onwerkelijk is...

jullie horen snel weer van me!
Groetjes Lizet

• 25 Augustus 2006 - 09:24

Jolande & Eelco:

Sawadee Lizet, Een hele goeie reis, en onwijs veel plezier! We gaan het wel volgen allemaal. De stand hier: camping nog halfvol! Studio nog vol tot volgende week, Wij ernstig behoefte aan rust en niets doen, maar we hebben voorlopig nog extra hulp dus houden het allemaal nog even uit; de zon schijnt tenminste nog steeds, anders dan in NL. Veel plezier!

• 25 Augustus 2006 - 14:54

Peter En Marijke:

Hoi Liez
    Als je dit leest ben je al in Thailand, we willen je ook langs deze weg een HELE FIJNE TIJD TOEWENSEN !!!

Liefs Pé en mama, en hele dikke knuffels van de doggies !!!

• 25 Augustus 2006 - 17:58

Tamara:

hola Guapa!
    natuurlijk ga ik je volgen en vertellen wat er bij mij allemaal gebeurt!
    voor mij is het aftellen begonnen om weer terug te kunnen naar Nederland!
    jippie!!!!! alhoewel, ik de canarische temperaturen wel erg lekker vind. jij gaat ook lekker naar de zon, of regenseizoen?
    kan ik jou nog wel sms-en op je nederlandse nummer?
    ik probeer het gewoon, en we komen er vanzelf achter of ze aankomen. in ieder egval ontzettend veel plezier toegewenst!!!!!
    you can do it!!!!
    besos

• 27 Augustus 2006 - 16:32

Lin:

Hey liez, ik zal t hier regelmatig in de gaten houden, ben allemaal erg benieuwd hoe t daar allemaal zal zijn!
    Heel veel plezier!!!
    Kus Lin

• 28 Augustus 2006 - 16:46

CORA LOOTS:

Hoi Lizet,
    Wij hebben elkaar wel via de telefoon gesproken en ook wel eens bij je ouders gezien. Ik hoop dat jij een hele goede tijd in Thailand hebt. Ik van je moeder gehoord dat jij vandaag haar via smsn gesproken hebt en dat jij het al goed naar je zin hebt. Heel veel plezier en een goede tijd in Thailand.

Cora en Dirk Loots, Grootebroek

• 29 Augustus 2006 - 14:56

Suus (c):

heej liez! ben je al goed aangekomen?? is t allemaal heeel anders?? T is nu lekker ochtend bij je! haha wel raar hoor tijdverschil, heb net mn tweede tentamen erop zitten, was wel moeilijk maar ging wel, de eerste heb ik gehaald!
    kus vanuit t schone nederland waar het momenteel erg waterig is!
    suus